Leerlingen van Bernasdusschool Keijenborg

Deze week zijn we in gesprek met leerlingen van groep 7 en 8 op alle scholen in Hengelo Gld. We onderzoeken wat vrede is en luisteren naar elkaar om te horen wat vrede voor iedere leerling betekent.

Vandaag kwam aan de orde: Hoe los je een ruzie op? Waar we op uitkwamen: Door goed naar elkaar te luisteren, door elkaar te vragen wat maakte dat de ruzie begon en als je het begrijpt, te kijken wat nodig is om weer vrienden te zijn. En elkaar dan de hand schudden.

Na het gesprek beschilderde iedere leerling een schildersdoek met beelden van vrede. Daarvan maken we kunstwerken en die onthullen de leerlingen zaterdag 24 september 2022 om 13.45 uur in de Remigiuskerk. Iedereen is welkom om daarbij te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *